Eckhart Tolle:

 

- Läsnäolon voima jaHarjoituksia Läsnäolon voimasta

                                                                                                                                               

      (Alkuteokset: "The Power of Now - A Guide to Spiritual Enlightenment" - 1997 ja "Practising the Power of Now - Essential teachings, meditations and exercises from The Power of Now" - 2001.) 

      Läsnäolon voima -sisällysluettelo

      Harjoituksia Läsnäolon voimasta -sisällysluettelo

 

      Nykyaikaiset ja erittäin selkokieliset kirjat todellisen itsemme löytämisestä tavallisen ja elossa olevan ihmisen kertomana. 

      

      Takakannen teksti (Läsnäolon voima): "Ajattelun ulottumattomissa on valtava määrä älykkyyttä. Ajatus on vain sen pienen pieni osanen. Oivallat, että kaikki todella merkitsevä - kauneus, rakkaus, luovuus, ilo, sisäinen rauha - nousee mielen tuolta puolen. Alat herätä.

 

      Läsnäolon voima vie lukijansa matkalle henkisiin ulottuvuuksiin. Vaikka matka on haastava, Eckhart Tolle viitoittaa tietä selkeästi kysymysten ja vastausten avulla.

              Tällä matkalla sinulle paljastuu, että voit vapautua mielesi kahleista ja sen aikaansaamista ongelmista tässä ja nyt. Nykyhetkelle antautumalla löydät oman todellisen itsesi - sisäisen rauhan, voiman ja eheyden. Löydät elämäniloa täynnä olevan hiljaisuuden, jossa kärsimys, kiire ja murhe lakkaavat. Elämäsi muuttuu.

              Läsnäolon voima on jo osoittautunut yhdeksi tärkeimmistä viime aikoina kirjoitetuista henkisistä teoksista. Se on ollut New York Timesin best seller -listalla ja se on käännetty yli kahdellekymmenelle kielelle.

 

      Eckhart Tolle on yksi aikamme innostavimpia mystikoita ja henkisen tien opettajia. Hän varttui Saksassa, ja valmistuttuaan Lontoon yliopistosta (University of London) hän toimi tutkijana Cambridgen yliopistossa. Tolle koki 29-vuotiaana voimakkaan henkisen heräämisen, joka muutti hänen elämänsä perusteellisesti. Tämä suosittu luennoitsija elää nykyään Vancouverissa, Kanadassa."

 

      Takakannen teksti (Harjoituksia Läsnäolon voimasta):""Vesi? Mitä tarkoitat? En ymmärrä. Näin sanoisi kala, jos sillä olisi ihmismieli."

 

      Eckhart Tollen edelliseen teokseen pohjautuva kirja Harjoituksia Läsnäolon voimasta auttaa sinua vapautumaan mieleesi juurtuneista ajatustottumuksista. Kirja sopii oppaaksi meditatiiviseen lukemiseen ja mietiskelyyn. Voit lukea sitä yhä uudelleen ja se on aina yhtä innostava. Tollen pyrkimyksenä on auttaa ihmisiä löytämään olemassaolon ilo ja onni sanojen ja ajatusten tuolta puolen ja saavuttamaan sisäinen rauha."

 

* Kirjailijan kotisivut: www.eckharttolle.com

 

 

- Stillness Speaks

 

(- 2003. Saatavana myös suomeksi: "Tyyneys puhuu".)

Sisällysluettelo

 

Kirjan ymmärtäminen ei vaadi mitenkään hyvää englanninkielen taitoa. Kirja on erittäin selkeä ja ytimekäs paketti muistuttamaan siitä, mikä elämässä on todella merkityksellistä ja miten käytännössä voi löytää sisäisen rauhan.

 

Takakannen teksti: "Eckhart Tolle's writings on the power of living in the moment have fast become the most sought-after modern classic on spiritual enlightenment. Now, in this new life-transforming book, he illuminates the fundamental elements of his teaching, as we are invited to contemplate the spiritual truths which come through embracing silence and stillness.

 

Stillness Speaks is a collection of 200 concise and beautifully illuminating entries, arranged into twelve reflective themes. Each entry, in its exguisitely clear language, can stand as its own teaching or may be read as part of the fluid sequence of its theme. In their totality, the entries provide a road map out of human suffering. When we are no longer limited by our thinking mind, suffering and pain disappear and we are able to move towards a new understanding of our relationships, of nature, and of the profound wisdom that is to be found in stillness."

 

* Kirjailijan kotisivut: www.eckharttolle.com

 

 

Uusi Maa - Elämän tarkoituksen oivaltaminen

 

(Alkuteos: "A New Earth - Awakening to Your Life's Purpose" - 2005.)

Sisällysluettelo

 

Takakannen teksti: "Maapallolle on syntymässä uudenlainen ihminen. Se on syntymässä juuri nyt, ja se olet sinä!

 

Menestyskirjassaan Läsnäolon voima Eckhart Tolle kertoi, kuinka jokainen voi vapautua mielensä kahleista ja löytää oman itsensä antautumalla nykyhetkelle. Teoksessaan Uusi Maa Tolle jatkaa mielemme sisäisen voiman jäljittämistä. Meidän on mahdollista luoda uusi, rakastavampi maailma ajattelutapaamme muuttamalla.

 

Uudessa Maassa Tolle kuvaa yksityiskohtaisesti, kuinka egokeskeinen tietoisuus toimii ja kuinka se rajoittaa jokapäiväistä elämäämme. Toimimme itsekkäästi ja käytämme hyväksi niin toisia ihmisiä kuin luontoakin. Luonto oireilee jo, ja ihmisetkin kärsivät lukuisista mielen sairauksista. Uuden tietoisuuden on synnyttävä.

 

Eckhart Tolle on aikamme henkinen opettaja, joka ei ole sitoutunut mihinkään tiettyyn uskontoon tai henkiseen perinteeseen. Kirjoituksissaan ja seminaareissaan hän esittelee yksinkertaista mutta syvällistä sanomaansa vanhoille mestareille ominaisella ajattomalla selkeydellä: on olemassa tie kärsimyksestä rauhaan. Saksalaissyntyinen Tolle asuu nykyään Vancouverissa, Kanadassa ja tekee opetusmatkoja ympäri maailmaa."

 

* Kirjailijan kotisivut: www.eckharttolle.com

Henrik Varpiala