Robert J. Grant:

 

Paikka jota kutsumme kodiksi - Tutkimusmatka sielun

      kuolemanjälkeiseen elämään

 

(Alkuteos: "The Place We Call Home - Exploring the Soul's Existence after Death" - 2000.)

Sisällysluettelo

 

Takakannen teksti: ""Luettuasi tämän kirjan et enää koskaan epäile, ettei kuolemanjälkeisestä elämästä voi tietää mitään. Tämä on opas, joka auttaa meitä valmistautumaan tuleviin valtakuntiin." - George G. Ritchie Jr., lääketieteen tohtori

Tutkimusmatka on vastustamaton, mutta kohde on ollut vaikeasti tavoitettavissa - tähän asti. Kirjailija Robert J. Grant vie lukijan kiehtovalle matkalle fyysisen kuoleman jälkeen meitä odottaviin valtakuntiin, paikkaan, jotka siitä vilauksen nähneet, kutsuvat meidän todelliseksi kodiksemme.

 

Oletko koskaan miettinyt?

  - Selviääkö sielu fyysisestä kuolemasta?

  - Minne sielu siirtyy kuolemanhetkellä?

  - Näkevätkö ja kuulevatko kuolleet läheisemme vielä meidät?

  - Tapaammeko läheisemme jälleen kuoleman jälkeen?

  - Onko olemassa taivas? Entä helvetti?

 

Paikka jota kutsumme kodiksi vastaa näihin kaikkiin ja moniin muihinkin kysymyksiin. Opit lähellä kuolemaa käyneiden ihmisten kokemuksista ja saat niistä uutta varmuutta. Ymmärrät edesmenneiltä läheisiltä unien, meditaation ja muiden kokemusten kautta tulevien viestien merkityksen. Koet valontäyteiset tuonpuoleiset valtakunnat sekä "varjojen maan" todellisen merkityksen. Iloitset ihmissielun iankaikkisuudesta.

 

Paikka jota kutsumme kodiksi on toivoa antava ja inspiroiva katsaus kuolemaksi kutsutun illuusion jälkeisen elämän ulottuvuuksiin.

 

Robert J. Grant on suosittu kirjailija, luennoitsija ja tutkija monilla nykyaikaisen spirituaalisuuden aloilla. Hän on Edgar Caycen psyykkisen perinnön johtava asiantuntija ja on esiintynyt monissa televisiodokumenteissä sekä erikoisohjelmissa. Hän on myös kirjoittanut kirjat Love and Roses from David sekä Are We Listening to the Angels?

 

* Edgar Caycesta kiinnostuneille suosittelen lisäksi: "Siellä virtaa joki...", "Monta asuinsijaa", "Akaasiset aikakirjat", "The Reincarnation of Edgar Cayce?".

Henrik Varpiala